Google+

Vi fyller 20 år

Båtførerprøven.com fyller 20 år og markerer dette med jubileumstilbud på våre kurs fra 3. til 23. juni, og i tillegg en gratis konkurranse der du kan vinne oppblåsbare redningsvester.  Delta ved å svare på tre enkle spørsmål før 23. juni her: 

 

Gjennom over 20 år har vi lært bort kunnskap om båtførerprøven og VHF til flere titalls tusen fornøyde deltagere. I starten holdt vi ordinære klasseromskurs i Bergen og Oslo, men etterhvert har nettkurs overtatt med deltagere fra hele Norge. Våre innovative nettkurs er stadig videreutviklet og forbedret i takt med ny teknologi og nyere kunnskap om nettpedagogikk.

Gjennom alle årene har fokuset vårt vært på kontinuerlig forbedring, fokus på kvalitet og ønske om å lære bort mest mulig til våre kursdeltagere. Et mål for deltagerne er jo selvsagt å bestå eksamen - men et mye viktigere mål for oss er å lære bort såpass mye at man er trygg på sjøen både for seg selv og andre.

Vil du vite mer om oss? Les om oss her.

Eirik Skare
Eirik Skare
Eirik er utdannet navigatør og kaptein på Sjøkrigsskolen i Bergen. I tillegg til erfaring fra ulike skip i marinen og kystvakten har han en rekke kurs og utdanning innen sjømannskap, sikkerhet, førstehjelp og navigasjon. Eirik innehar også en maritim mastergrad og har videreutdanning i nettpedagogikk.

Om bloggen

Båtførerprøven.com AS er en av landets fremste aktører innen maritime nettkurs. I denne bloggen skriver vi om aktuelle saker innen maritime kurs og deler tips og smakebiter fra Båtførerprøven og VHF Nettkurs.

Del