Google+

Hva sier deltagerne?Terningkast 5,62 i snitt

Vi tar tilbakemeldinger vi får på alvor og videreutvikler kurset hele tiden. På slutten av kurset har vi et tilbakemeldingsskjema. Figuren viser resultatet på et av spørsmålene for nettkursene våre samlet, (basert på mer enn 4000 tilbakemeldingsskjema).

Båtliv og VG test Mars 2009

VG.no, Båtliv og Seilas har testet kurset. De sa: ”En av de bedre visuelle nettkursene i båtførerprøven vi har testet. Enkelt og lettfattelig er vår dom. (…) Dette kurset har lagt vekt på enkle virkemidler og kortfattet fokusert informasjon som gir stor grad av gjenkjennelse når du kommer til kontrollspørsmålene.

Les testen i Båtliv her!

Vi Menn Båt test April 2009

Klikk.no og Vi Menn Båt testet kurset. De skrev blant annet: ”Kurset oppleves som pedagogisk moderne. Her er bokstavkjeksen vannet ut med animasjoner og videosnutter, og informasjonen leveres i direkte og pensumorientert innpakning. (…) Vi består eksamen alle fire. Med god margin (5,4,3 og 0 feil.)”

Les testen i Vi Menn Båt her!

Båtens Verden test  Januar 2014

Båtmagasinet Båtens Verden har testet Båtførerprøven Nettkurs og skrev: "Genialt med animasjonene. Dette er moderne og oppfattes som et av de mest visuelle kursene vi har prøvd ut."

Les testen av Båtførerprøven Nettkurs her!

Båtens Verden har også testet VHF Nettkurs. De skriver blant annet: "På denne måten benytter kursaktøren interaktivitet med den hensikt at det skal være enklere å forstå pensum, og etter vår bedømming har de lykkes godt. Spesielt når de har laget en rekke illustrerende videoer som viser teorien i praksis. "

Les testen av VHF Nettkurs her!

Båtførerprøven Nettkurs

  • Båtførerprøven Nettkurs loser deg trygt gjennom båtførerprøvens pensum frem mot eksamen.

Kr 990*

Kjøp nå
MEST
POPULÆR

Båtførerprøven + VHF Nettkurs

  • Meld deg på begge nettkursene og spar 400,- kroner!

Kr 1580*

Kjøp nå

VHF Nettkurs

  • For å bruke maritim VHF må du ha VHF/SRC-sertifikatet. Med VHF Nettkurs lærer du deg hele pensum enkelt og lettfattelig.

Kr 990*

Kjøp nå

* Eksamensgebyrer kommer i tillegg, men betales først ved prøveavlegging. (Båtførerprøven: Kr 704,- og VHF Eksamen: Kr 793,-)

Info om VHF Nettkurs her