Google+

Hvem er vi? Forfatterne

Våre nettkurs er forfattet og utarbeidet av gründerne bak Båtførerprøven.com: Eirik Skare og Tor-Anders Puck. Vi har begge bakgrunn fra Sjøforsvaret, og utdanning til navigatører og kapteiner gjennom Befalsskolen for Marinen og Sjøkrigsskolen, og mye praktisk erfaring med småbåter. Vi har en rekke kurs og utdanning innen navigasjon, sjømannskap, sikkerhet, og førstehjelp. Vi har også utdanning innen instruksjonslære, pedagogikk og nettlæring. Vi har erfaring med alt fra små seiljoller og motorbåter til store skip. Vi er motiverte og engasjerte og ønsker å lære bort mest mulig om navigasjon, sjømannskap og sikkerhet!

Tor Anders Puck og Eirik Skare

Historien 2004-2024

Båtførerprøven.com startet kursvirksomheten i 2004. De første årene holdt vi ordinære klasseromskurs i Båtførerprøven, VHF og GPS samt praktiske kurs i navigasjon og manøvrering i Bergen og Oslo. Etterhvert satset vi på nettkurs og lanserte første versjon av Båtførerprøven Nettkurs i 2008, og VHF Nettkurs  i 2011. Vi tror på kontinuerlig forbedring og oppdaterer kursene våre hele tiden, i takt med faglig og ikke minst nettpedagogisk og teknologisk utvikling. Båtførerprøven.com startet i 2004 som et selskap med delt ansvar, men fra 2009 overtok Båtførerprøven.com AS hele driften.

Vi har gjennom årene holdt kurs for flere titalls tusen kursdeltagere og kan vise til svært gode resultater og tilbakemeldinger og gode kundeuttalelser.

Vi holder også kurs på oppdrag for bedrifter og organisasjoner i hele landet.

Båtførerprøven.com AS
Juridisk informasjon og kontakt

Organisasjonsnr: NO 994 060 058

Postadresse: Båtførerprøven.com AS, Falsens vei 65A, 5063 Bergen.

E-post: post@batforerproven.com

Telefon: 40 62 62 67 (sentralbord)

Kontakt oss!