Google+

» Ta VHF-kurs på internett! (SRC-sertifikatet)

For å bruke maritim VHF må du ha VHF/SRC-sertifikatet. Med VHF Nettkurs lærer du deg hele pensum enkelt og lettfattelig via et moderne nettkurs – alt foregår på internett. Kurset er krydret med en mengde animasjoner, videoer og hundrevis av oppgaver. Når kurset er ferdig tar du eksamen hjemme i stuen. Verre er det ikke.

Mer om VHF Nettkurs

Ta kurset når du har tid i eget tempo via internett. Du får tilgang med det samme du melder deg på, og har ubegrenset personlig tilgang i 12 måneder. Kurset er et moderne nettkurs – oppdatert med de seneste endringer. Kurset består av 10 moduler med testoppgaver etter hvert kapittel. I tillegg finnes det flere VHF test-eksamener inkludert i kurset. Du er ikke helt på egenhånd – og kan stille spørsmål til dyktige faglærere gjennom mail og et forum i kurset.

Båtførerprøven.com AS er en sertifisert kursarrangør av Telenor Maritim Radio. Kurset følger pensumkrav i henhold til læreplanene til Telenor Maritim Radio. Kurset er det samme enten man er fritidsbåtbruker eller skal bruke dette Offshore.

Mer om VHF/SRC Eksamen

Eksamen kan tas over internett hjemme. Det vil være noen avkryssningsoppgaver og noen "praktiske" oppgaver på en VHF simulator. Alt dette kan du gjøre hjemme i stuen.

Omtale

Båtmagasinet Båtens Verden har testet VHF Nettkurs (Nr 1-2014) og kommet frem til at kurset er interaktivt og lykkes godt i å formidle pensum på en enkel måte. Les hele artikkelen her.

Pris

Du får tilgang til kurset umiddelbart, og betaler enten med VISA, MasterCard eller får tilsendt faktura. Priser:

VHF Nettkurs første brukerKr 990,-
Påmelding av ekstra deltakere samtidigKr 790,-
Eksamensgebyr til Telenor Maritim Radio*Kr 739,-

*NB! Eksamensgebyr betales først ved eksamensavlegging.

Vi tilbyr også Båtførerprøven Nettkurs – og man oppnår rabattert pris ved påmelding av begge kursene samtidig. Se påmelding for mer informasjon.

Teknisk

Vi benytter DIBS betalingsløsning for nettbetaling. DIBS er nordens ledende leverandør av betalingsløsninger, og du er garantert en sikker og trygg nettbetaling.

For at VHF Nettkurs skal fungere må du være tilkoblet internett. Kurset fungerer i alle vanlige nettlesere, også på Mac. Kurset fungerer også i utlandet. Du bør ha skjermoppløsning på 1024x768 eller mer. Du bør ha bredbånd. Du må ha flash (gratisprogram). Du kan installerer flash her.

Copyright © Batforerproven.com AS 2004-2015. Alle rettigheter reservert.